Wawancara Sooyoung dan Seohyun Dengan ‘High Cut’

May 3, 2013 | By nuno | Filed in: Berita Terbaru.

Sooyoung dan Seohyun kembali diwawancara oleh majalah ‘High Cut’. Wawancara kali ini terlihat lebih santai dari beberapa wawancara-wawancara sebelumnya. Akhirnya ada lagi wawancara majalah dengan member Girls’ Generation. Kenapa mimin suka kalo ada wawancara, karena kita jadi bisa tau sisi lain dari mereka hehe..

sooseo-highcut

Ok deh langsung aja ya..berikut petikan wawancara Sooyoung dan Seohyun dengan majalah ‘High Cut':

High Cut: What do ‘chopstick legs’ mean to Sooyoung? (Gimana pendapat Sooyoung tentang sebutan ‘kaki sumpit’?)
Sooyoung: Good and bad traits. I think the title ‘chopstick legs’ is a really good thing. When you just hear it, it gives off the impression of a slim, nice body. But I honestly want to gain some weight. I wish mine were healthy, beautiful legs. (Ada baik buruknya juga sih. Menurutku sebutan ‘kaki sumpit’ cukup bagus. Saat kamu mendengarnya, pasti yang terbayang adalah tubuh yang langsing. Tapi sebenarnya aku pengen banget bisa nambah berat badan. Aku berharap tubuhku sehat dengan kaki yang indah)

High Cut: What do sweet potatoes mean to Seohyun?(Apa arti sebuah ubi buat Seohyun?)
Seohyun: I’m a bit sick of it now, so it’s a food I’m trying to distance myself from. (Sekarang aku mulai sedikit bosan dengan ubi, jadi sekarang aku mulai sedikit menjauhinya haha..)

High Cut: Is there a weakness that Sooyoung wants to hide? (Ada ga kekurangan yang ingin Sooyoung sembunyikan?)
Sooyoung: If I really wanted to hide it, I wouldn’t say it. (laughs) My uneven eyes. People may not know, but if you pay attention and look, I have uneven eyes, so it’s a bit of a complex. (Kalo aku emang mau menyembunyikannya, aku ga akan bilang donk haha.. Bentuk mataku yang ga simetris. Orang mungkin ga ngeliat, tapi coba kalo kamu perhatiin, aku punya mata yang ga simetris, jadi yah ini agak sedikit complex)

High Cut: What does pianist mean for Seohyun? (Apa arti pianis buat Seohyun?)
Seohyun: I’ve liked playing piano so much since I was little, so it’s a dream that I worked hard preparing for at one point. (Aku suka banget main piano dari kecil, jadi itu menjadi salah satu mimpiku yang aku siapin dengan kerja keras buat suatu saat nanti)

High Cut: What does an airplane mean to Sooyoung? Sooyoung: I think, at the most, we’ve ridden it ten times, going back and forth, in a month. The airport is a place where I want to be comfortable at, but can’t (because [their] airport fashion always get shot). The cabin is where I can be the most comfortable in. (Aku rasa, itu transportasi yang paling banyak kita naikin, dalam sebulan bisa lebih dari sepuluh kali kita bolak-balik. Bandara adalah tempat dimana aku pengen ngerasa nyaman, tapi sayangnya ga bisa . Kabin pesawat adalah tempat dimana aku ngerasa paling nyaman)

High Cut: What does diplomat mean to Seohyun? (Apa arti diplomat buat Seohyun?)
Seohyun: A term that always makes my heart flutter. I want to live a life spreading knowledge of Korea, like a diplomat. (Sebuah kata yang selalu membuat hatiku deg-degan. Aku pengen banget menyebarkan pengetahuan tentang Korea, seperti seorang diplomat)

High Cut: What is an aegyo (that you could never do even if you die) for Sooyoung? (Apa itu aegyo buat Sooyoung?)
Sooyoung: What I want to do for the person I love, when I get one. [That is] something I can’t do anytime before then, until I die. (Sesuatu yang ingin aku lakuin hanya untuk orang yang aku sayang, kalo aku punya nanti haha.. Sesuatu yang ga bisa aku lakuin sebelum aku punya pasangan, sampai aku mati)

High Cut: What does ‘big player’ (translator’s note: big spender) mean to Seohyun? (Apa artinya ‘boros’ buat Seohyun?)
Seohyun: I guess you could say that my mom’s warm generosity was passed down to me. (Aku rasa kemurahan hati mamaku diturunkan padaku haha..)

sooseo-highcut1

High Cut: Who are seniors that Sooyoung depends on the most? (Siapa senior yang Sooyoung ngerasa paling bergantung?)
Sooyoung: I rely on Girls’ Generation seniors the most. Or ‘um-sunbae’ (translator’s note: “sunbae” means senior), my mom. (Aku paling bergantung pada seniornya Girls’ Generation. ‘Um-sunbae’, ibuku haha..)

High Cut: What does ‘first love’ mean to Seohyun? (Apa arti ‘cinta pertama’ buat Seohyun?)
Seohyun: Something that’s like a raindrop? It’s really pretty, but is something that will disappear if you try to mess with it hastily. Something that everyone is clumsy with. (Sesuatu yang seperti setetes air hujan? Benar-benar indah, tapi itu juga sesuatu yang akan hilang jika kamu mencoba mengacaukannya buru-buru. Sesuatu yang bikin semua orang jadi kikuk)

High Cut: Who is a junior girl (or boy) group that you’ve been paying close attention to the most lately? (Grup junior cewe/cowo yang belakangan ini mencuri perhatian kalian?)
Sooyoung: I really don’t know a lot of juniors these days. In the past, when seniors said, ‘There are so many of you that I can’t tell who is who,’ we said, ‘We all look different’. But I can’t tell that well even when I watch music programs. SHINee is great too, but they’re so good that I don’t think of them as juniors, but colleagues. (Aku ga begitu tau tentang junior grup sekarang. Dulu, saat senior bilang, “Kalian banyak banget sampai kami ga bisa membedakan”, kami menjawab, “kami semu berbeda”. Tapi aku ga bisa ngomong seperti itu meskipun aku nonton acara musik. Shinee keren juga, tapi mereka terlalu keren sampai aku ga menganggap mereka junior, tapi sebagai teman)
Seohyun: There are a lot of talented juniors these days. Out of them, the groups that left the strongest impressions with their performances and concepts on stage are VIXX and B.A.P. (Banyak banget junior yang berbakat belakangan ini. Diantara mereka semua, yang meninggalkan kesan dengan penampilan dan konsep di panggung adalah VIXX dan B.A.P)

High Cut: Spring is passing already, and the summer is nearing. Is there anything you want to do the most this summer? (Musim semi hampir berakhir, dan musim panas akan segera datang. Ada ga kegiatan yang pengen kalian lakukan di musim panas nanti?)
Sooyoung: I want to go to a vacation spot and not swim, but just go to a spa. I can’t swim, so I don’t enjoy the water much. When I went to Boracay with Yuri before, I was scared when we went into the ocean, so I held onto Yuri the whole time. I must have been a bother because she just gave me a tube. Yuri’s a seal. I get vicarious satisfaction from watching her swim. (Aku pengen pergi berlibur tapi ga berenang, cuma spa aja. Aku ga bisa berenang, jadi aku ga terlalu suka main air. Waktu aku pergi sama Yuri ke Boracay, aku takut banget waktu kita ke laut, jadi sepanjang waktu aku pegangan ke dia terus. Aku pasti ngerepotin dia karena dia kasih aku tabung. Yuri jadi segelnya. Aku udah cukup puas dengan ngeliat Yuri berenang)
Seohyun: The time I can spend with friends is minimal, so I want to go on a vacation with close friends and relax. When I’m with friends, I like sharing values and an atmosphere different from myself. More than anything, I’m happy just being with friends who like the person Seo Juhyun. (Waktu yang aku punya buat teman-temanku sangat dikit, jadi aku pengen pergi berlibur hanya dengan teman dekatku dan bersantai. Saat aku bersama teman-temanku, aku suka berbagi sesuatu yang berbeda dari diriku. Lebih dari apapun, aku seneng banget hanya dengan bersama teman-temanku yang melihat diriku sebagai Seo Juhyun)

sooyoung-highcut

In Sooyoung’s Opinion: SM Best 10 — Of SM artists, someone I think would have done really well as a ___. (Menurut Sooyoung: 10 artis terbaik di SM, seseorang yang aku pikir cocok menjadi seorang…..)

PoliticianBoA unnie. When I see her judging, I think she would handle national issues or anything perfectly. (Politikus-BoA unnie. Saat aku melihatnya menjadi juri, aku rasa dia bisa menangani masalah nasional atau yang lain secara sempurna)
CookKyuhyun oppa. Because when I just imagined him wearing an apron, it suited him. He likes wine. I imagined him using wine while cooking pasta. (Koki-Kyuhyun oppa. Karena aku ngebayangin dia memakai apron, cocok banget haha..Dia suka wine. Aku ngebayangin dia masak pasta pakai wine)
Drama WriterJonghyun. Because he’s good at writing lyrics. I think he would be good at writing scripts sensibly, too. (Penulis drama-Jonghyun. Karena dia pinter nulis lirik. Jadi aku rasa dia juga pasti bisa nulis sebuah script)
Racecar DriverSiwon oppa. I rode in his car before, and he’s really good at driving. Also, because he’s tall, I think a car racer outfit would suit him well. (Pembalap-Siwon oppa. Aku pernah naik mobilnya, dan dia pinter nyetir. Dia juga tinggi, jadi baju pembalap pasti cocok banget di dia)
Baseball PitcherMinho. Because he’s good at any sport. (Pelempar baseball-Minho? Karena dia bagus di setiap olahraga)
Fashion DesignerTiffany. She likes flashy things, so I think she would become a designer who makes dresses. Though it would only be pink. (Fashion designer-Tiffany. Dia menyukai hal-hal mencolok, jadi dia cocok menjadi seorang desainer yang membuat gaun. Meskipun semua yang dia buat bernuansa pink)
Fund ManagerSunny. I think she has good financial sense. (Manajer keuangan-Sunny. Aku rasa dia punya sense keuangan yang bagus)
School Head InstructorKangta senior. Just because he’s a senior. I think he would be a stylish teacher. Like a sculpture. (Kepala sekolah-Kangta. Ya karena dia senior haha..Aku rasa dia bisa jadi guru yang stylish. Seperti patung.)
National Secret Agent[Lee] Yeonhee unnie. She’s good at sports, and since she doesn’t speak a lot, I think she would be good at keeping secrets. And since she’s pretty, people wouldn’t suspect her as much. (Agen rahasia-Lee Yeonhee unnie. Dia bagus di olahraga, dan karena dia ga banyak ngomong, aku rasa dia psti pintar menjaga rahasia. Dan karena dia juga cantik, jadi orang pasti ga akan mencurigai dia)
CNN War CorrespondentSeohyun!!! She’s good at languages~ And she’s firm. (Koresponden perang CNN-Seohyun!! Dia pintar berbahasa~ dan dia juga tegas)

seohyun-highcut

SM Best 10 in Seohyun’s Opinion— Of SM artists, someone I think would have done really well as a ___. (Menurut Seohyun: 10 artis terbaik di SM, seseorang yang aku pikir cocok menjadi seorang…..)

PoliticianSiwon oppa. Out of the SM family, he is the politician prospect that comes to mind. It’s a nickname that stuck because he’s gentle and formal wear suits him well. (Politikus-Siwon oppa. Dari semua keluarga SM, dia yang paling cocok jadi politikus. Itu julukan yang tertancap padanya karena dia lembut dan pakaian formal cocok di dia)
CookChangmin oppa. His personality is most homely, and I think he likes cooking as well. I saw how he had doenjang jjigae (translator’s note: a stew made from vegetables, seafood, or tofu) as his profile photo, but I think he made it a lot better than I could. (Koki-Changmin oppa. Kepribadiannya rumahan banget, dan kurasa dia juga suka masak. Aku pernah ngeliat profile fotonya saat dia masak ‘doenjang jjigae’ , kurasa dia lebih bisa masak daripada aku)
Drama WriterSooyoung unnie. She always imagines fun things a lot, and she leads conversations that form a consensus. She reads a lot of books too, so I think she would be really good at it. (Penulis drama-Sooyoung unnie. Dia sering punya banyak imajinasi yang seru, dan dia bisa menciptakan obrolan yang seru. Dia juga banyak membaca buku, jadi menurutku dia bisa jadi penulis)
Racecar DriverBoA unnie? She is so charismatic and cool on stage, but normally, she’s cute. She also does things without doubts and plays hard. (Pembalap-BoA unnie. Dia itu berkharisma dan cool di panggung, tapi sehari-hari dia imut. Dia juga melakukan sesuatu itu tanpa ragu-ragu dan bekerja keras)
Baseball PitcherHyoyeon unnie. She said her dad was a catcher. (laughs) More than that, she actually has a strong competitive spirit, and is quick and athletic, so I think she would be good. (Pelempar baseball-Hyoyeon unnie. Dia bilang ayahnya seorang cathcer haha.. Selain itu, dia orangnya suka bersaing, dia cepat dan atletis, jadi menurutku dia cocok)
Fashion DesignerSHINee’s Key. He normally has a lot of interest in fashion, and I think he’s really good at expressing himself through clothes. It was really difficult picking out his birthday present. (Fashion designer-Key Shinee. Dia selalu tertarik dengan fashion, dan menurutku dia bagus dalam mengekspresikan dirinya lewat sebuah pakaian. Kalo mau kasih kado ultah buat dia jadi agak susah)
Fund ManagerTiffany unnie. She’s a real housekeeper. She writes in her account ledger meticulously and calculates things accurately. I need to model myself after her. (Manajer keuangan-Tiffany unnie. Dia itu beneran ibu rumah tangga. Dia selalu mencatat dalam buku rekeningnya dengan cermat dan menghitung semuanya secara akurat. Aku ingin mengikutinya)
School Head InstructorYunho oppa. He has leadership. When he’s funny, he’s really funny, but he gives lots of advice or tells juniors good things. (Kepala sekolah-Yunho oppa. Dia punya jiwa pemimpin. Saat dia ngelucu, dia benar-benar lucu, tapi dia juga sering memberikan nasihat pada juniornya)
National Secret AgentSHINee’s Minho. He’s a close friend, so I discuss worries with him every now and then, but he has a loyal personality, so he’s trustworthy. (Agen rahasia-Minho Shinee. Dia teman dekatku, jadi aku sering berdiskusi dengannya dari dulu sampai sekarang, tapi dia juga punya kepribadian yang loyal, jadi dia bisa dipercaya)
CNN War CorrespondentAn f(x) member? They move quickly, have their own principles, and have a bold side. (Koresponden perang CNN-f(x) member haha.. Mereka bergerak cepat, dan punya prinsip sendiri, dan punya sisi lain yang berani)

Seru ya wawancaranya..jadi tau kalo Sooyoung ‘ngiri’ sama Yuri karena dia ga bisa berenang. Sementara Seobaby ternyata udah mulai ngejauhin ubi (padahal dulu dia selalu bilang suka banget sama ubi hehe..). Semoga lain kali ada member lain yang diinterview santai kek gini. Kalo pertanyaannya santai gini, kan jadi lebih asik ngejawabnya mereka hehe…

Source: soshified, high cut

Advertisement


Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>